Return To: Board Index | Report a Bug

Couple of Bugs

Encounter an error, or something which isn't working correctly? Please, let us know
Maaxwell
Posts: 1277
2078 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Feb 06, 2014 11:03 am

Couple of Bugs

Postby Maaxwell » Tue Mar 12, 2019 3:04 pm

1. Added a short film recently, but noticed that the final submission didn't go down as a short. I think this must have happened quite a bit because I've seen quite a few shorts that aren't listed as such.

2. Where I've added a poster (including when I've submitted a film), if I go back and try to update it with a better poster, I delete the original and then add the new one. However, the former poster simply reappears instead of the new one. I use the "incorrect or missing information" instead to add the new poster but this is inefficient and just leads to more work for you.

mpowell
Posts: 2983
1137 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: Couple of Bugs

Postby mpowell » Thu Mar 14, 2019 7:48 am

Thanks for pointing these out!

The first one is a bug we're aware of, and will be addressing soon. The second one I wasn't aware of... have you tried clearing your cache? I know it shouldn't be necessary, but I think the image uploads are working. Anyway, we'll take a look and see if we can improve the process.

Thanks again!

Maaxwell
Posts: 1277
2078 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Feb 06, 2014 11:03 am

Re: Couple of Bugs

Postby Maaxwell » Wed May 22, 2019 3:23 pm

Thought I'd let you know that the second bug is still occurring.


Return to “Report a Bug”