New posts page broken

Encounter an error, or something which isn't working correctly? Please, let us know
td888
Posts: 815
3693 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Jul 12, 2007 10:44 am

Re: New posts page broken

Post by td888 »

I encounter the same issue now and then.

mpowell
Posts: 3136
1142 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: New posts page broken

Post by mpowell »

Yeah, this is actually one of those bugs which we've encountered ourselves from time to time. There seems to be an issue with the forum software recognizing sessions. It's something we intend to look into!

livelove
Posts: 623
66 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Sep 17, 2015 9:36 pm

Re: New posts page broken

Post by livelove »

mpowell wrote:There seems to be an issue with the forum software recognizing sessions.
Or maybe a cached page part is shown?

livelove
Posts: 623
66 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Sep 17, 2015 9:36 pm

Re: New posts page broken

Post by livelove »

It also happens to me from time to time (username invisible but "sign out" displayed – exactly as in the screenshot above). Today it took me 20 minutes trying to log in.

- I deleted the entire cache, so contrary to my expectation above, it cannot be a caching issue.
- I also deleted all cookies, that didn't help either.

Maybe the problem is criticker.com vs games.criticker.com and the sessions (cookies) cannot be cross-referenced.

livelove
Posts: 623
66 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Sep 17, 2015 9:36 pm

Re: New posts page broken

Post by livelove »

Sorry for asking, but do you make any progress on this?
It now happens to me every time I try to login.

mpowell
Posts: 3136
1142 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: New posts page broken

Post by mpowell »

No, we haven't really started yet on this one, but it is on our list of bugs we intend to get to soon.

livelove
Posts: 623
66 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Sep 17, 2015 9:36 pm

Re: New posts page broken

Post by livelove »

thank you

mpowell
Posts: 3136
1142 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: New posts page broken

Post by mpowell »

Has anyone been able to reliably reproduce this issue, yet? I know it happens, because I've seen it myself, but not for a few weeks. And try as I might, I haven't been able reproduce it.

livelove
Posts: 623
66 Ratings
Your TCI: na
Joined: Thu Sep 17, 2015 9:36 pm

Re: New posts page broken

Post by livelove »

@ "reliable": Yes, happens every time I try to log in. No exceptions.

Maybe you cannot reproduce it, because your account renews the session too regularly.
Seeing that you are the developer, maybe your session never gets too old.

You could try this:

1. login with a test account
2. close browser without logging out
3. don't use this test account for, say, 3 days
4. log in again

Or else it might be browser-specific. What browsers do you test on?

Post Reply