Return To: Board Index | Report a Bug

Markup not recognised on Forums page

Encounter an error, or something which isn't working correctly? Please, let us know
djross
Posts: 1137
4239 Ratings
Your TCI: na
Joined: Sun Apr 16, 2006 12:56 am

Markup not recognised on Forums page

Postby djross » Sat Dec 07, 2019 12:56 am

I tried to post a reply to a thread, but when I posted it, the markup language was not converted to formatting. To illustrate:

[quote]Here's [b]some[/b] text I've tried to [i]format[/i] using the buttons [u]provided[/u].[/quote]

MTR
Posts: 12
1 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Jul 12, 2019 7:13 am

Re: Markup not recognised on Forums page

Postby MTR » Sat Dec 07, 2019 9:12 am

In fact it looks like posts using markups disappeared from the forums altogether.

Here's my recent post in which I've used some [code] brackets viewtopic.php?p=69377#p69377

Gone.

AFlickering
Posts: 563
2161 Ratings
Your TCI: na
Joined: Mon Feb 26, 2007 6:15 pm

Re: Markup not recognised on Forums page

Postby AFlickering » Sat Dec 07, 2019 11:40 pm

yeah just noticed a lot of threads in the full reviews section are now blank.

mpowell
Posts: 3039
1137 Ratings
Your TCI: na
Joined: Fri Sep 09, 2005 10:22 am

Re: Markup not recognised on Forums page

Postby mpowell » Wed Dec 11, 2019 3:38 pm

Yeah, this happened with an upgrade to some backed software. We'll be looking into it very soon!!

Sorry about this issue!

ikkegoemikke
Posts: 612
1423 Ratings
Your TCI: na
Joined: Tue Feb 10, 2015 3:31 pm

Re: Markup not recognised on Forums page

Postby ikkegoemikke » Mon Dec 16, 2019 9:31 am

All my submissions went blank.
Numb opinions :D

iconogassed
Posts: 256
6359 Ratings
Your TCI: na
Joined: Sat Apr 26, 2008 4:41 pm

Re: Markup not recognised on Forums page

Postby iconogassed » Mon Jan 13, 2020 6:57 am

hey have you guys tried looking for one of these

https://images2.imgbox.com/35/d1/eqVm0tQa_o.png

ikkegoemikke
Posts: 612
1423 Ratings
Your TCI: na
Joined: Tue Feb 10, 2015 3:31 pm

Re: Markup not recognised on Forums page

Postby ikkegoemikke » Tue Jan 14, 2020 10:06 am

After several 100 of reviews, I'm sure I know that button, yep :)
And activating that button at this moment gives you an error message "Your message contains too few characters."


Return to “Report a Bug”